Zwaluwlaan 64, 9185 Wachtebeke

© 2019 Proudly created by GO! basisschool 't Zwaluwnest Wachtebeke       

Eigen keuken

(H)eerlijke, gezonde en kindvriendelijke keuken. Ons keukenteam staat op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag klaar om dagverse soep en maaltijd te bereiden. 

Eigen leerlingenvervoer

Woont u op minstens 4 km van onze school en is onze school de voor u dichtst bijzijnde GO! school? Dan kan uw kind dagelijks vervoerd worden met onze schoolbus.
 

Onze bus wordt tevens ingezet om didactische schooluitstappen te organiseren. De vriendenkring van onze school legt een deel van deze kost bij zodat uitstappen niet onnodig duur worden.

Taalinitiatie Frans en Engels

Reeds vanaf de derde kleuterklas komen leerlingen op een speelse manier in contact met de Franse taal via Pistache. In het vierde en vijfde leerjaar kunnen leerlingen vrijblijvend naschools een lesuur Frans volgen. In het zesde leerjaar zit er in het lespakket een lesuur Engels, dit in samenwerking met GO! Middenschool Zelzate. 

Via internationaliseringsprojecten komen leerlingen in aanraking met andere culturen en talen.

Voor- en naschoolse opvang

Onze moekes voorzien vanaf 7u 's morgens voorschoolse opvang en na schooltijd tot 18u naschoolse opvang.

Op woensdag staan zijn tot 13u paraat.

 

Kindjes die ook op woensdag opvang nodig hebben worden met onze schoolbus naar de gemeentelijke opvang "Het Meykevertje" gebracht. 
Is de school uitzonderlijk gesloten door pedagogische studiedagen of een vrije dag? Op die dagen kan uw kind ook naar Het Meykevertje. Meer informatie vindt u door op de afbeelding te klikken.

Huiswerkklas

Ouders kiezen ervoor om hun kind vanaf het 1e leerjaar naar de naschoolse opvang te sturen OF naar de huiswerkklas. 
 

Tot 16u15 (voor het 1e en 2e leerjaar) of tot 16u30 (vanaf het 3e leerjaar) kunnen leerlingen hun huiswerk maken onder begeleiding van een leerkracht.

Om iedereen ongestoord te laten werken kunnen kinderen niet vroeger dan het hierboven afgesproken tijdstip afgehaald worden.
Na het tijdstip melden de kinderen af bij de moekes in de naschoolse opvang of blijven daar tot ouders hen afhalen.
Kostprijs is idem zoals opvang.

Please reload